Een luxegaragebox is altijd bij u in de buurt. Arcaboxen vindt u namelijk door heel Nederland! Er zijn garageboxen beschikbaar in Haarlem, Zutphen, Amsterdam, Obdam en Amersfoort.

Amersfoort
haarlemKlein
Zutphen klein

Arcaboxen op diverse locaties in Nederland

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Amersfoort

Het industrieterrein “de Isselt” is gelegen buiten de bebouwde kom van Amersfoort. Het industrieterrein kenmerkt zich door een centrale ligging tussen de A28 en de A1 welke beiden op ca. 10 autominuten gelegen zijn. Door deze ligging beschikken de opslagunits over een uitstekende bereikbaarheid.

Beschikbare garageboxen in Amersfoort

Haarlem

Deze units liggen in het zeer centrale bedrijvenpark “De Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. De uitvalswegen Waarderweg, Oudeweg, A-200 en A9 zijn op korte afstand gelegen. Schiphol, Amsterdam en Haarlemmermeer op ca. 10 minuten rij afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.

Beschikbare garageboxen in Haarlem

Zutphen

Op het industrieterrein de Revelhorst II vindt u deze ruime garageboxen in Zutphen. Vlakbij treft u de IJssel, N314 en iets verderop de autosnelwegen A1 en A50. De units maken deel uit van een verzamelgebouw bestaande uit 58 luxe units op de begane grond en verdieping. De verdieping is bereikbaar via een trap en hellingbaan. Op slechts een kilometer afstand van een treinstation en winkels binnen een straal van 2 kilometer.

Beschikbare garageboxen in Zutphen

Amsterdam

De Arcaboxen in Amsterdam bevinden zich op het Cornelis Douwesterrein. Dit bedrijventerrein wordt omsloten door de Cornelis Douwesweg, de Coentunnel, het IJ en de Hardwareweg en Softwareweg. Dit complex is gelegen nabij de ring Amsterdam en is snel bereikbaar vanaf de A5, A8 en A10 en knooppunt Coenplein.

Beschikbare garageboxen in Amsterdam
 
Icons made by Freepik, Icons8 from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0