Een luxegaragebox is altijd bij u in de buurt. Arcaboxen vindt u namelijk door heel Nederland! Er zijn garageboxen beschikbaar in Obdam, Zutphen, en Hoorn.

Arcaboxen op diverse locaties in Nederland

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Hoorn

Het bedrijventerrein “Westfrisia” bevindt zich aan de Westfrisiaweg (N302). Gelegen nabij de snelweg A7 (Hoorn – Amsterdam) is het complex uitstekend bereikbaar. Garageboxen in Zwaag, gemeente Hoorn zijn met deze snelwegafrit binnen 3000meter, het NS-station op 4000meter en winkels binnen een straal van 2 kilometer bijzonder gunstig gelegen.

Binnenkort beschikbaar in Hoorn

Obdam

Gelegen op het representatieve en goed bereikbare industrieterrein “de Braken” te Obdam liggen deze ruime garageboxen/opslagunits. De units maken deel uit van een verzamelgebouw bestaande uit 102 luxe units op de begane grond en overige verdiepingen. Het complex De Braken fase IV is gelegen tussen de N9 en A7. NS-station op 2000 tot 3000meter en winkels binnen een straal van 2 kilometer.

Beschikbare garageboxen in Obdam

Zutphen

Op het industrieterrein de Revelhorst II vindt u deze ruime garageboxen in Zutphen. Vlakbij treft u de IJssel, N314 en iets verderop de autosnelwegen A1 en A50. De units maken deel uit van een verzamelgebouw bestaande uit 58 luxe units op de begane grond en verdieping. De verdieping is bereikbaar via een trap en hellingbaan. Op slechts een kilometer afstand van een treinstation en winkels binnen een straal van 2 kilometer.

Beschikbare garageboxen in Zutphen
 
Icons made by Freepik, Icons8 from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0