Garageboxen op locaties door heel Nederland

Selecteer de gewenste locatie en bekijk het aanbod van Arcaboxen bij u in de buurt! De garageboxen zijn gelegen op bedrijventerreinen de ISSELT en de Waardepolder .

U vindt een Arcabox in:

 

Ruim complex

Alle complexen met garageboxen van Arcabox zijn ruim opgezet. Met een manoeuvreerruimte van 12 meter tussen de boxen is het geen probleem om uw garagebox te bereiken met uw caravan of aanhanger achter de auto.

Slimme opslag

De elektrische transportdeur van 3,2 meter hoog is voorzien van een afstandbediening ook hoge objecten kunt u dus gemakkelijk kwijt. De forse plafondhoogte op 3,9 meter maakt het mogelijk om met een entresol vierkante meters toe te voegen.

Werk- of hobbyruimte

Alle garageboxen zijn voorzien van water- en elektra-aansluiting. Aangevuld met de toiletvoorzieningen in de gemeenschappelijke ruimte heeft u ruime vrijheid om uw garagebox te benutten als werk- of hobbyruimte.

Oppervlakte keuze

Op iedere locatie heeft u de keuze uit een diversiteit aan oppervlaktes. De garageboxen zijn te koop met oppervlaktes variërend van 27 m2 tot wel 195 vierkante meter opbergruimte.

Toplocaties

Elk complex is gelegen op een bedrijventerrein, in enkele gevallen zelfs nabij vaarwater. De bereikbaarheid is uitstekend met een snelwegafrit en NS-station binnen 5 kilometer en vaak diverse lokale voorzieningen.

Onderhoudsarme garagebox

Ieder complex heeft haar eigen vereniging van eigenaren die zich ontfermt over het beheer en onderhoud van uw complex. De jaarlijkse contributie voor de Vereniging van Eigenaren is inclusief de verzekering voor het gebouw en algemeen beheer van het complex.

Hoge vloerbelasting

Caravans, boten, auto’s, zware machines: alles is mogelijk in uw garagebox van Arcabox. De vloerbelasting van iedere box is maximaal 500kg/m2.

Altijd toegang

Uw persoonlijke sleutelset geeft u 24/7 een toegangsmogelijkheid tot uw garagebox. Open op ieder gewenst moment het toegangshek, gebruik uw liftkey om middels de goederenheffer de verdiepingen te bereiken.

Efficiënte indeling

De extra hoge toegangsdeur, wateraansluiting, stroompunt zijn aanwezig. De ruimte is praktisch met de diepe garageboxen en compleet in te delen naar uw behoefte bijvoorbeeld met een verdiepingsvloer en trap.
vergunningen Arcabox

Vergunningen

De koper dient zich er zelf van te vergewissen dat het gekochte in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het beoogde gebruik. Koper dient zelf voor de eventueel benodigde vestiging- en/of milieuvergunning zorg te dragen.

Lees rustig verder en ontdek de vier stappen die worden doorlopen tijdens het kopen van een garagebox van Arcabox.

Garagebox kopen in 4 stappen
Icons made by Freepik, Icons8 from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0